Over De Film Draait Door

De Film Draait Door produceert filmpjes naar jouw wensen! Wij verzorgen het gehele productieproces van begin tot eind. We denken mee met het concept en leveren de film aan op het gewenste medium. Wij kunnen voor je film ook een presentator, acteur of model leveren door een casting, of coachen jou voor een optimale camerapresentatie.

Wij werken samen met een team van gespecialiseerde freelancers, hierdoor kunnen we een breed pakket aan diensten aanbieden. Informeer gerust naar de mogelijkheden. mail: info@defilmdraaitdoor.com of bel: 06-14860143

Videoproducer en verslaggever Amy Bosma

dfdd01

dfdd01

dfdd01

Amy Bosma (1985) is televisiemaker en zangeres.

Zij presenteerde voor Web- regio TV Noord-Holland een jaar lang dagelijks video-items. Iedere dag werd een idee uitgewerkt en ging zij met een team op pad om dit idee uit te werken tot een leuk filmpje voor de website. Dit varieerde van interviews met politici, mensen op straat, de man uit de winkel om de hoek en bekende mensen zoals Goldie Hawn, Wendy van Dijk en het team van TV programma Eigen Huis en Tuin. Zij presenteerde, filmde en monteerde de items.

Amy produceert nu freelance video-tems voor haar bedrijf De Film Draait Door, onder andere bedrijfsfilms, promotiefilms, evenementfilms en sfeerfilmpjes. Ook werkt zij als interviewer en verslaggever.

Na haar acteursopleiding, ‘De Acteerstudio’ (2003) en de studie ‘Redactie en Mediaproductie’ (2009) te hebben voltooid, werkt Amy vanaf 2008 bij Castingbureau ‘Thea Meulenberg Casting’. Hier verzorgd zij het castingproces van begin tot eind. Zij screent talenten voor diverse filmproducties zoals internetfilms, televisiecommercials, bedrijfsfilms en fotografieopdrachten. Bij ieder filmscript wordt gezocht naar de geschikte kandidaten. Het proces voorafgaand aan de realisatie van een filmproductie. Door deze ervaringen kan zij mensen ook coachen en begeleiden voor en tijdens opnames voor een optimale presentatie voor de camera. Zo kun je bijvoorbeeld jou elevatorpitch op video laten zetten.

Daarnaast geeft Amy workshops auditie- en cameratraining en videoproductieles ,naast deze werkzaamheden treedt zij op als zangeres en schrijft ze haar eigen nummers: www.zangeresgezocht.com