Presentatie

Jouw pitch op film? Jouw bedrijfsfilm presenteren? Een interview afnemen voor de camera? Een goede presentatie voor de camera komt professioneel over. Tijdens en voor de opnames coachen en begeleiden wij jou voor een perfecte presentatie. We zorgen ervoor dat je professioneel overkomt en helpen je bij het schrijven van korte, krachtige en pakkende teksten.

Vind je het lastig in een keer goed een hele tekst voor de camera op te zeggen? Wij houden dan een interview met jou voor de camera en monteren je antwoorden op een pakkende manier achter elkaar. Zo zie jij eruit als een fantastische presentator. Amy van De Film Draait Door zal je hierbij begeleiden. Zij nam veel interviews en audities af met bekende en minder bekende mensen en presenteert zelf evenementen en items voor regionale televisie. Meer over Amy lees je hier

Auditie doen voor de camera?

Amy Bosma geeft samen met Joep Sertons uit (GTST) de workshop ‘Auditie voor de camera’. Tijdens deze workshop leer je zo goed mogelijk auditie te doen. Interesse? Informeer naar de volgende workshop!

Voor meer informatie mail of bel gerust naar: info@defilmdraaitdoor.com of 06-14860143 Of vul het contactformulier in.